Hjem » Beskrivelse

BESKRIVELSE - grundplan-01

Foroven ser du grundplan på stueetagen.

Vi har malede trægulve overalt – eller grønne linoleumsgulve – vi elsker farver, mønstre og gamle møbler med historie!

Selvom det er et gammelt hus, er der dejlig højt til loftet. 

Du kommer ind i en lang entre`. Herfra kan du gå ind i stuen eller i køkkenet.

Stuen ligger med to vinduer ud til gaden. Vi har et spisebord med plads til 6 personer i den ene ende, og en dejlig sofa, sofabord og stol i den anden ende. En lille stue, men god mulighed for det hele. Vi har også mange spil (familie) og bøger i huset – så I kommer ikke til at kede jer!

Fra stuen går du ud i køkkenet. Det er et nyere køkken med alt hvad man behøver. Desværre ingen opvaskemaskine….. med hyggen ved manuel opvask er også værd at tage med! 

Fra køkkenet går du ud i opgangen til 1. salen. Her er også udgang til vores lille baggård.

Baggården er ikke stor, men den er rigtig hyggelig!    Vi har morgensol i den ene ende og eftermiddagssol i den anden. Den er helt ugeneret, og med dejlig ro. Vores naboer er meget stille og rolige, og vi forventer også, at vores gæster tager hensyn til, at man bor så tæt. Vi har kirkeklokken “lige i baghaven”, hvilket er meget charmerende. Den spiller solen op kl. 8 med “I østen stiger solen op” og igen kl. 12, 16 og 20 får vi en lille melodi.

Dejlige havemøbler med spiseplads til 5 personer og lidt forskelligt i skuret til fælles afbenyttelse (strandparasol, strandstole, spil……)  Blandt andet tre cykler (2 voksen og en barnecykel – klager modtages bare ikke, hvis en af dem mod forventning er flade…..). Cyklerne kan bare stå udenfor huset, mens I bor her. De skal blot være låst. Og så tilbage i skuret, når I tager afsted igen. Der er mange fine steder at nå på cykel, i nærheden!

BESKRIVELSE - grundplan 1 salen-01

Her ovenover ser du grundplan på 1. salen.

Når du går op ad trappen kommer du til husets kombinerede “master bedroom” / TV stue.

Vi har valgt at sætte TV´et herop, så nogle kan se fjernsyn, mens dem som gerne vil have ro, kan sidde i stuen nedenunder.  Fjernsynet er ikke tilsluttet antenne, da vi ikke selv ser ret meget flow tv. Men skærmen kan tilsluttes en pc – og så kan man se film/tv over nettet

Her er også to små kamre (skrå vægge) med en enkeltseng i hver. 

Husets badeværelse og toilet befinder sig også her på 1. salen. Det er en nyere tilbygning, men du skal være opmærksom på, at man bader som i en gammel lejlighed “hen over vasken”. Det fungerer fint, og der er fin plads til at bruse sig !